share

Swingende klanken tijdens ToBe in Concert

De ToBe Bigband, Hoornpracht, het Trombone Ensemble Con Amici, het Hobo Trio en het Saxofoonorkest treden op tijdens ToBe in Concert op 11 maart in het Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht. Het concert begint om 13.30 uur in Ketel 2.

Tijdens ToBe in Concert presenteren een aantal ToBe ensembles zich aan het publiek. Sommige ensembles bestaan al geruime tijd, maar er doen ook een aantal groepen mee die dit jaar voor het eerst zijn opgestart. De volgende ensembles staan tijdens ToBe in Concert op het podium:

ToBe Bigband
De ToBe Bigband bestaat uit 13 koperblazers en een ritmesectie en staat onder leiding van Floris Windey. Zij spelen onder andere It don’t mean a thing,  Sophisticated Lady, Birdland, Satin doll, Caravan en In a mellow tone. Floris Windy is trompet- en bugeldocent.

Hoornpracht
Hoornpracht, onder leiding van Jozé Aafting,  is een gastensemble vanuit Cultuurlokaal te Barendrecht. Er spelen negen hoornisten in en ze spelen onder andere Oblivion, Te Deum, Finlandia, Thema 1ste symphonie Brahms, Canon Mozart en Vader Jacob. Jozé Aafting is  hoorndocente en leidt ook het hoornensemble Hoornkracht van Tobe.

Trombone Ensemble Con Amici
Con Amici speelt in wisselende samenstelling met aanvulling van een ritme sectie. Het programma bestaat uit Georgia on my mind, My Buddy en Happy. Harry Tazelaar vervangt tijdens ToBe in Concert Wim Stoffer als leider van Con Amici.

Hobo Trio
Diana Abspoel, hobo docent, speelt samen met twee gevorderde leerlingen Barokmuziek.

Saxofoonorkest Excelsior Papendrecht
In dit ensemble zijn de sopraan, alt, tenor en baritonsax vertegenwoordigd. Zij spelen de Zuhälterballade, Capriol suite en The Teddy bears Picnic. Het ensemble staat onder leiding van Casper van Nugteren, dirigent en saxofoon- en fagotdocent.
Kom luisteren & genieten, iedereen is van harte welkom!

Entree is € 6,-. Kaarten zijn HIER te verkrijgen of aan de kassa van het Energiehuis (pin only).

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?