Nieuw! Vooropleiding MBO DANS bij ToBe - ToBe
share

Nieuw! Vooropleiding MBO DANS bij ToBe

Wil je meer ontdekken op het gebied van dans en jezelf misschien wel voorbereiden op een dansopleiding? Vanaf 9 september start de Vooropleiding MBO DANS (12+) bij ToBe in het Energiehuis, je krijgt iedere vrijdag les van 18.00 tot 21.00 uur. Er is geen toelating of auditie en iedereen die al een dansles volgt bij ToBe krijgt 10% korting op de vooropleiding.

Deze vooropleiding is een samenwerking van MBO DANS en ToBe.
Info & aanmelden via ikbendans.nl (aanmeldingen verlopen via MBO DANS, niet via ToBe)

Als je niet zeker weet of je hierna naar een dansopleiding wil, maar wel meer verdieping zoekt, ben je ook van harte welkom. Tijdens deze vooropleiding ontdek en ontwikkel jij je in stijlen als Urban Contemporary, Hiphop en basis danstechnieken. Naast de vaste docenten, geven gastdocenten les in allerlei stijlen, zoals pop/commercieel en Afro/Hiphop. Je leert niet alleen zelf dansen, maar ook hoe je een choreografie maakt. Naast de lessen die je wekelijks volgt, bezoek je ook dansvoorstellingen én treed je op!

Op weg naar je vervolgopleiding

Voor het volgen van deze vooropleiding is enthousiasme belangrijk. Wanneer je heel graag naar een MBO- of HBO-dansopleiding wil, bereiden we je goed voor. Mocht je keuze vallen op MBO DANS (Roosendaal) en krijg je een positief advies van de vaste dansdocent, dan hoef je geen toelating meer te doen bij MBO DANS.

Tegemoetkoming in de kosten

Voor huishoudens met een beperkt budget is het mogelijk om een tegemoetkoming in de kosten aan te vragen via het Jeugdfonds Sport & Cultuur of Stichting Leergeld.

ToBe Tipt