share

Start in mei met Kleuterhiphop of Popschool4Kids

Wil je graag in een bandje spelen of hiphoppen? Dan kun je binnenkort bij ToBe starten met Popschool4Kids (8-12 jaar) of Kleuterhiphop (4-5 jaar). Bij Popschool4Kids probeer je uit welk instrument bij je past, deze kennismakingscursus start op woensdag 11 mei. Kleuterhiphop is er voor stoere kleuters, deze danscursus start op dinsdag 17 mei.

Kleuterhiphop
Bij Kleuterhiphop leren de kinderen van dansdocent Eriksson Dos Santos spelenderwijs bewegingen op hiphopmuziek. De fun waar de Hiphopcultuur om draait staat centraal bij Kleuterhiphop. De 4- en 5-jarigen ontwikkelen door de cursus feeling voor de dansstijl. De cursus bestaat uit zeven lessen (tot de zomervakantie) en kost € 35,-. Naast deze nieuwe cursus biedt ToBe ook Hiphop aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Hierop kun je altijd instromen.
>> AANMELDEN

Kennismakingscursus Popschool4Kids
In acht lessen van 45 minuten maak je kennis met alle instrumenten die voorkomen in een popband en stijlen in de popmuziek. Onder begeleiding van een professionele docent, Mark Stevens, ga je met anderen zingen, drummen, gitaarspelen, bassen en toetsen spelen. Na afloop van de kennismakingscursus weet je welk instrument je leuk vindt en misschien kun je daar al een beetje op spelen. Aan het einde van de cursus speel je samen een popsong. De cursus start op woensdag 11 mei van 13.45-14.30 en kost €105,00.
>> AANMELDEN

Popschool
Ben je na het volgen van deze cursus enthousiast geworden dan is het mogelijk na de zomervakantie door te stromen naar de Popschool4Kids. Je krijgt dan iedere week 40 minuten bandles en 20 minuten les op je eigen instrument. En wie weet sta jij in januari met je bandje op het podium van de Popcentrale!

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?