share

Speel mee in een voorstelling!

Wil jij spelen in een professionele voorstelling? Doe dan auditie voor de Productie (13-20 jaar) van ToBe Jeugdtheaterschool. De auditie vindt plaats op zaterdag 1 september om 16.00 uur in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.

ToBe Jeugdtheaterschool maakt ieder seizoen een eigen voorstelling. Je gaat een spannend en leuk jaar tegemoet wanneer je deelneemt aan de talentgroep Productie. Samen met regisseur, Themba Schmitz, en een professioneel productieteam werk je toe naar een locatievoorstelling die speelt op 4 en 5 mei 2019. Tijdens het repetitieproces ervaar je de verschillende fases van het maken van een voorstelling en krijg je ook te maken met zang, dans, decor, kostuums, licht en publiciteit. Dit jaar is het extra bijzonder, omdat we meedoen aan het landelijk project Theater Na de Dam.

Selectie en aanmelden
Aan de spelers van een productie worden hoge eisen gesteld. Naast discipline, talent en enthousiasme is het ook belangrijk dat je geen repetities mist. Om deel te nemen aan de productie doe je eerst auditie door het voordragen van een monoloog. De auditie vindt plaats op zaterdag 1 september. Meld je HIER aan voor de auditie (aanmelden kan t/m vrijdag 31 augustus) en klik HIER voor de monologen, maak zelf de keuze welke monoloog je voordraagt tijdens de auditie. Ben je eenmaal door de auditie dan betaal je voor deelname aan de Productie (klik op de link voor info over de prijs). Volg je al les bij ToBe Jeugdtheaterschool en heb je Productie-advies ontvangen van je docenten? Dan hoef je geen auditie te doen.

Theater Na de Dam
Met de voorstelling die je gaat maken vertegenwoordig je Dordrecht voor Theater Na de Dam. In het kader van dit project spelen jongeren door heel Nederland op Herdenkings- en Bevrijdingsdag locatievoorstellingen gebaseerd op verhalen uit de Tweede Wereldoorlog. Als speler ga je op zoek naar lokale verhalen uit de geschiedenis van Dordrecht.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?