share

Schrijf je in voor de Popklas

Volg in het nieuwe schooljaar een leuke cursus bij de Popschool! Op de Popschool leer je om in een band te spelen. Dit seizoen is er een nieuwe cursus voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar: de Popklas. Leer de basis van het spelen op een popinstrument én maak kennis met het spelen in een band.

De Popklassen zijn kennismakingslessen en de eerste stap als je graag in een band wilt spelen bij de Popschool. Je krijgt zangles of les op jouw instrument naar keuze en je leert spelen in een echte band. Je kunt kiezen uit een Popklas Zang, Gitaar, Basgitaar, Drums en Keyboard/Piano.

In 15 weken krijg je les in klassen van vier leerlingen waarbij je popsongs instudeert. Deze nummers worden ook bij de andere Popklassen ingestudeerd en om de paar weken worden er bands gevormd en worden de nummers met alle instrumenten samen gespeeld! Tijdens de laatste les geef je een optreden voor ouders en andere geïnteresseerden. Heb je de smaak te pakken? Dan kan je een vervolgklas doen of doorstromen naar de reguliere Popschool.

De lessen worden gegeven in de goed ingerichte poplesruimtes in het Energiehuis in Dordrecht. Je krijgt les van professionele docenten met veel ervaring, afkomstig uit verschillende hoeken en stijlen van de popmuziek. Van metal tot rock, blues, soul en funk, in het docententeam is alles vertegenwoordigd.

Op vrijdag 1 september kun je een gratis proefles volgen om 17:30 uur in lokaal A in het Energiehuis. De echte lessen beginnen op 12 en 13 september.

Klik HIER om je in te schrijven bij de Popschool.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?