share

Russisch Zomerconcert door het Drechtsteden Jeugdorkest (DJO)

Het Drechtsteden Jeugd Orkest (DJO) geeft op zaterdag 7 juli twee Zomerconcerten in Ketel 2 in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. De concerten, met uitsluitend muziek van Russische componisten beginnen om 15.00 en 20.00 uur.

Programma
Op het programma staan werken van Russische componisten uit de 19e en 20e eeuw. Je kunt luisteren naar composities van onder meer: Tchaikowsky, Glazounow, Rimsky-Korsakov, Kalinnikov, Rachmaninov, Glière, Stravinsky, Prokofiev en Shostakovich.

Voor de pauze wordt het DJO in vier stukken aangevuld met het Drechtsteden Jeugdensemble, beide orkesten hebben ongeveer 30 leden. Het orkest en het ensemble staan beiden onder leiding van Casper van Nugteren, hun jaarlijkse Zomerconcerten zijn inmiddels een mooie traditie bij ToBe.
Het DJO zou het DJO niet zijn als er geen muzikale verrassingen op dit zomerconcert zijn. Maak het mee! op zaterdag 7 juli in Ketel 2, Energiehuis!

Kaarten
Kaartjes à € 4,- koop je online of aan de kassa van het Energiehuis (alleen PIN). De kassa is van maandag t/m zaterdag geopend van 09.00 – 21.00 uur.

Zomerconcert 15.00 uur
Zomerconcert 20.00 uur

Orkest en Ensemble
Het Drechtsteden Jeugdorkest (DJO) bestaat uit gevorderde muziekleerlingen. Het orkest, dat regionale en landelijke bekendheid heeft, houdt zich bezig met het klassieke symfonische repertoire. Ze repeteren iedere vrijdagavond in het Energiehuis. Zo ook het DJE waar kinderen van 7 tot en met 12 jaar samen muziek kunnen spelen. Meer informatie: Drechtsteden Jeugdorkest, Drechtsteden Jeugd Ensemble

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?