share

Ruim 500 deelnemers tijdens Is-Dit-Wat-Voor-Jou-Week

Van 23 tot en met 28 januari konden kinderen en volwassenen gratis lessen volgen bij ToBe. Meer dan 500 deelnemers kwamen een les uitproberen. Er was van alles te doen op het gebied van Muziek, Dans, Theater en Kunst & Design in het Energiehuis in Dordrecht. Daarnaast konden deelnemers ook terecht in Papendrecht en Ridderkerk voor een les Muziek.

Voor iedere leeftijd was er wel iets te doen! Van Muziek voor Baby’s, de Instrumentklassen voor kinderen, de jeugdtheaterschool voor jongeren tot dansles voor volwassenen. Voor muziekliefhebbers waren er leuke lessen op onder andere Gitaar, Piano, Viool en Trompet. De allerkleinsten konden samen met een (groot)ouder terecht bij Muziek op Schoot of Muziek voor Peuters. Wie van dansen houdt, kon een kijkje komen nemen bij Peuterdans, Hiphop of bijvoorbeeld de nieuwe cursus Flow Moves voor volwassenen! Kinderen en jongeren waren welkom om te zingen, dansen en acteren bij de afdeling Theater.

ToBe kijkt terug op een hele gezellige en geslaagde week. Er zijn ruim 300 inschrijvingen bingekomen naar anleiding van de gratis proeflessen. Aanmelden voor de meeste cursussen kan nog steeds!

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?