Speel mee met het Ridderkerks Jeugd Orkest - ToBe
share

Speel mee met het Ridderkerks Jeugd Orkest

Speel je nog niet zo lang, maar wil je al wel graag samen muziek maken? Doe dan mee met het Ridderkerks Jeugd Orkest (RJO). Iedereen van 6 t/m 20 jaar kan meedoen en er is plaats voor ieder instrument. Het orkest repeteert op woensdagen van 16.30 tot 18.00 uur in Het Plein, Koningsplein 3 in Ridderkerk. Kom een keer kijken, misschien is dit orkest wel iets voor jou!

Gratis proefles aanvragen >>

Onder leiding van Ivo Kouwenhoven speel je samen klassieke nummers, maar ook pop, rock, blues en rock ’n roll. Daarnaast komen musical- en filmmuziek aan bod. Het RJO treedt regelmatig op. Ben je beginner of speel je al een aantal jaren? De dirigent zorgt ervoor dat iedereen op zijn niveau muziek kan maken in orkestverband.

Andere samenspelmogelijkheden
We hebben veel verschillende orkesten en ensembles en je kunt bij ons ook in een band spelen! Kijk bij Orkesten, koren & meer of ga naar de Popschool voor bandles.

Tegemoetkoming in het cursusbedrag
Ridderkerkpas, Dordtpas en Stichting Leergeld bieden een financiële tegemoetkoming aan kinderen en jongeren (0-18 jaar) van huishoudens met een beperkt budget. Kijk HIER voor meer informatie en ontdek of je hiervoor in aanmerking komt.

ToBe Tipt