share

Ramses On Stage #3 in Ridderkerk

Op woensdag 2 maart organiseert ToBe voor de derde keer Ramses On Stage in Het Plein, Koningsplein 3, Ridderkerk. Getalenteerde muzikanten, zangers, performers en beeldend kunstenaars uit de regio krijgen de kans om hun kunsten te vertonen op het podium van de Hofzaal.

Als vast onderdeel laten ook gevorderde ToBe cursisten en docenten van zich horen en/of zien. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Kaarten kost € 5,00 inclusief een consumptie en zijn verkrijgbaar op de avond zelf bij de zaal.

Programma
Woensdag staan Ron Lindeman Singersongwriter & kunstschilder  en Guido Delhaes klassiek kwintet (klarinet & strijkkwartet) op het programma. Yolanda Davids, hoofd Muziek ToBe, doet de presentatie.

Ron Lindeman is een singer songwriter. Hij schrijft en speelt eigen liedjes. Hij houdt van melodieuze muziek en van poëtische teksten over liefde en het leven. Muziek is gevoel. Een gevoel wat je krijgt als je naar muziek luistert. Een gevoel wat je overhoudt als de muziek is afgelopen. Een mooi gevoel, een triest gevoel, een melancholisch gevoel, een gevoel van heimwee, een gevoel van verlangen, een gevoel van passie, een gevoel van oneindigheid, een zweverig gevoel. Gevoel en emoties zijn nu eenmaal belangrijk voor mensen.

Oproep aan artiesten en/of kunstenaars: meld je aan!
Ben jij een getalenteerde kunstenmaker, artiest, groep of organisatie en wil je een volgende keer optreden? Meld je dan aan voor Ramses On Stage. Stuur hiervoor een mail naar muziek@tobe.nl en vermeld hierin het volgende: naam act, korte omschrijving,  contactgegevens en voor welke Ramses je je aanmeldt. De volgende Ramses On Stage Ridderkerk is op 4 mei. De komende data voor Ramses On Stage Dordrecht zijn 25 maart en 27 mei.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?