Première muziekvoorstelling voor kinderen van 3 t/m 6 jaar - ToBe
share

Première muziekvoorstelling voor kinderen van 3 t/m 6 jaar

De muziekvoorstelling “Ritsels, nootjes en beste vrienden” gaat op donderdag 27 oktober in première in Het Plein, onze locatie in Ridderkerk (Koningsplein 3). Deze vrolijke voorstelling is voor kinderen van 3 t/m 6 jaar en hun (groot)ouders/verzorgers. De voorstelling speelt om 11.00 en 13.30 uur. Entree is € 4,- per persoon, kaartjes zijn online te koop. Om 11.00 uur wordt de première feestelijk geopend door wethouder Van der Duijn Schouten van Gemeente Ridderkerk.

– update 18 oktober: beide voorstellingen zijn uitverkocht –

In de voorstelling brengen de muzikanten Irene Versluis (zang en gitaar) en Stephan Weeda (zang en piano) bekende liedjes in een nieuw jasje. Iedereen in de zaal mag meezingen en bespeelt tijdens de voorstelling ook diverse instrumenten. Blijven zitten hoeft niet, want muziek is ook bewegen! Dit maakt de voorstelling zeer geschikt voor peuters en kleuters.
Irene ken je misschien al van haar muziekcursussen M!N! Muziek 6 mnd-3 jaar en Z!NG en SW!NG 2,5-6 jaar, die laatste geeft ze samen met Stephan.

Fotoherinnering

Voorafgaand aan de voorstelling geeft Bibliotheek AanZet bezoekers de kans om te schitteren op de cover van het prentenboek Waar blijft de herfst van Sanne Miltenburg, waarop de voorstelling is gebaseerd. De bieb brengt zo het boek heel even tot leven en zet jou in de spotlight. Na afloop van de voorstelling kun je jouw blijvende herinnering ophalen in de bibliotheek.

Waar gaat de muziekvoorstelling over?

Konijn maakt zich zorgen als hij erachter komt dat zijn allerbeste vriend Egel een winterslaap wil houden. Hij bedenkt een plan om dit te voorkomen. Dit is allesbehalve een slaperige voorstelling.

Praktische info

De voorstelling vindt plaats in de Hofzaal van Het Plein. De zaal gaat 15 minuten voor aanvang open. Kaartjes zijn alleen online te koop. Aan de deur worden geen kaartjes verkocht.

Gezamenlijke Plein-Programmering

Deze muziekvoorstelling komt voort uit een samenwerkingsverband “Gezamenlijke Plein-Programmering” tussen het Gilde, Vluchtelingenwerk, Bibliotheek AanZet, Facet en Muziekschool Ridderkerk. De activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Fonobori en de subsidie ‘Cultuur voor Iedereen’ van de Gemeente Ridderkerk.

ToBe Tipt