share

Pepernotenconcerten in Dordrecht UITVERKOCHT

De twee Pepernotenconcerten op vrijdag 1 december in het Energiehuis zijn uitverkocht. De leerlingen zijn al weken, vol verwachting, aan het oefenen zodat ze op 1 december alle liedjes goed kunnen spelen.

Ieder jaar geven de jonge muziekleerlingen van ToBe een Pepernotenconcert. De meeste kinderen hebben pas een paar weken les maar kunnen nu al (sinterklaas)liedjes spelen! De Muziekpiet heeft vorig jaar al gehoord hoe mooi de leerlingen kunnen spelen en heeft beloofd dat hij dit jaar weer komt! 

Meespeelorkest
Naast de optredens van de kinderen uit de cursussen Muziek voor Peuters, InstrumtKlas en Kies en Instrument spelen een aantal kinderen, speciaal voor deze gelegenheid, samen met het Drechtsteden Jeugd Ensemble. Dit grote Meespeelorkest staat onder leiding van dirigent Casper van Nugteren. Hiervoor is een ‘Pepernoten arrangement’ gemaakt waar ook jonge kinderen aan mee kunnen doen. Bij deze twee concerten gaan we naast zingen en muziekspelen ook dansen! De Danspietjes hebben al een aantal mooie danspasjes ingestudeerd.

Het 1e Pepernotenconcert begint om 16.30 uur en het 2e Pepernotenconcert begint om 17.45 uur. De foto’s zijn gemaakt tijdens het Pepernotenconcert in 2016 door Danny van der Weck.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?