share

Pepernotenconcerten in Dordrecht en Ridderkerk

Kom jij ook op woensdag 29 november en vrijdag 1 december naar het spetterende Pepernotenconcert in Ridderkerk en Dordrecht?

Ieder jaar geven de jonge muziekleerlingen van ToBe een Pepernotenconcert.
De meeste kinderen hebben pas een paar weken les maar kunnen nu al (sinterklaas)liedjes spelen! De Muziekpiet heeft vorig jaar al gehoord hoe mooi de leerlingen kunnen spelen en heeft beloofd dat hij dit jaar weer komt! De leerlingen zijn al weken, vol verwachting, aan het oefenen zodat ze op 29 november en 1 december alle liedjes goed kunnen spelen.

Pepernotenconcert Ridderkerk 29 november in Het Plein
In Ridderkerk zijn er speciaal voor de Pieten optredens van kinderen uit de Drum-, Viool-, Gitaar-, en PianoKlas en treden een paar jonge Cello- en Klarinetleerlingen op.
Het Pepernotenconcert begint om 19.00 uur, meer informatie over de kaartverkoop volgt nog.

Pepernotenconcerten Dordrecht 1 december in het Energiehuis
Naast de optredens van de kinderen uit de cursussen Muziek voor Peuters, InstrumtKlas en Kies en Instrument spelen een aantal kinderen, speciaal voor deze gelegenheid, samen met het Drechtsteden Jeugd Ensemble. Dit grote Meespeelorkest staat onder leiding van dirigent Casper van Nugteren. Hiervoor is een ‘Pepernoten arrangement’ gemaakt waar ook jonge kinderen aan mee kunnen doen. Bij deze twee concerten gaan we naast zingen en muziekspelen ook dansen! De Danspietjes hebben al een aantal mooie danspasjes ingestudeerd.

Het 1e Pepernotenconcert begint om 16.30 uur en het 2e Pepernotenconcert begint om 17.45 uur. Kaartjes kosten € 3,00 zijn vanaf maandag 20 november vanaf 09.00 uur te bestellen.
Kaarten 1e Pepernotenconcert 16.30 uur
Kaarten 2e Pepernotenconcert 17.45 uur

De foto’s zijn gemaakt tijdens het Pepernotenconcert in 2016 door Danny van der Weck.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?