share

Pepernotenconcert in Dordrecht en Ridderkerk

Kom jij ook luisteren op 30 november en 2 december naar het spetterende Pepernotenconcert in Ridderkerk en Dordrecht? We hebben Sint en Piet ook uitgenodigd.

Ieder jaar geven de jonge muziekleerlingen van ToBe een Pepernotenconcert.
Samen vormen zij een orkest, daarnaast zijn er korte optredens van kinderen vanaf 6 jaar uit de Piano-, Keyboard-, Viool-, of GitaarKlas. Zij hebben nog maar pas les maar kunnen nu al sinterklaasliedjes spelen.

Muziekpiet heeft vorig jaar al gehoord hoe mooi de leerlingen kunnen spelen en heeft beloofd dat hij dit jaar weer komt! Misschien neemt hij dit jaar ook weer de Sint mee. Aan de leerlingen ligt  het in ieder geval niet, want die zijn nu al druk aan het oefenen zodat ze op 30 november en 2 december alle Sinterklaasliedjes goed kunnen spelen.

Pepernotenconcert Ridderkerk 30 november in Het Plein
De kinderen vormen, speciaal voor deze gelegenheid, samen een groot Meespeelorkest onder leiding van dirigent Tom A-Tjak. Hiervoor is een ‘Pepernoten arrangement’ gemaakt waar ook jonge kinderen aan mee kunnen doen.
Het Pepernotenconcert begint om 19.00 uur en kaartjes à € 2,50 zijn HIER te bestellen.

UITVERKOCHT: Pepernotenconcerten Dordrecht 2 december in het Energiehuis
De kinderen spelen speciaal voor deze gelegenheid samen met het DJE, het Drechtsteden Jeugd Ensemble, in een groot een Meespeelorkest onder leiding van dirigent Casper van Nugteren. Hiervoor is een ‘Pepernoten arrangement’ gemaakt waar ook jonge kinderen aan mee kunnen doen.
Het 1e Pepernotenconcert begint om 16.30 uur en het 2e Pepernotenconcert begint om 17.15

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?