share

Optredens door Popschoolbands tijdens Popschool Live!

Op 30 juni in Ridderkerk en op 4, 5 en 6 juli in Dordrecht is er de Popschool Live! Het jongste poptalent laat zien wat ze in hun mars hebben. Benieuwd wat de Popschool is? Kom gezellig langs: de docenten van de Popschool staan je graag te woord!

Popschool Live! Ridderkerk – vrijdag 30 juni
De Popschoolbands treden op in de Gooth in Ridderkerk. Sommige bands hebben al ervaring met optreden, maar sommige staan voor de allereerste keer op het podium. De optredens geven een idee van hoe deze muzikanten in bands hebben leren spelen of zich al ontwikkeld hebben tot muzikanten in een professionele band! Als afsluiter speelt Popschooldocent Mark Stevens met zijn band Stone Golem! 

De deuren gaan open om 19:30 uur en de bands beginnnen om 20:00 uur met optreden. De entree is gratis.

Popschool Live! Dordrecht – dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 juli
Meer dan twintig Popschoolbands treden op in de Talent Stage van de Popcentrale in het Energiehuis. Het eerste gedeelte van iedere avond laten de bands van de Popschool 4 Kids (tot 12 jaar) horen en zien wat ze geleerd hebben het afgelopen seizoen. Daarna beklimmen de leerlingen van de Popschool (vanaf 12 jaar), onze toekomstige Dordtse pophelden, het podium. Sommige bands hebben al ervaring opgedaan in de Talent Stage of op Wantijpop, maar sommige staan voor de allereerste keer op het podium. 

Tijdens alle drie de avonden gaan de deuren open om 18.30 uur en beginnen de bands om 19:00 uur met optreden. De entree is gratis. Klik HIER voor het bandschema van de drie avonden.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?