Open podium voor senioren - ToBe
share

Open podium voor senioren

Voor alle senioren die van muziek houden of zelf muziek maken is er maandelijks het open podium “WHOP goes pop” bij ToBe in het Energiehuis. De volgende editie is op dinsdag 27 september om 9.30 uur ’s ochtends. Deelnemen als muzikant is gratis, wie graag op het podium plaatsneemt kan zich aanmelden bij Ad Klous via projectbureau@sce.nu. Voor iedereen die zin heeft om te komen kijken en luisteren is de entree €3,- inclusief een bak koffie of thee.

Koop direct online een kaartje voor 27 september

Optreden

Iedereen vanaf 55 jaar kan optreden en podiumervaring opdoen bij “WHOP goes pop”. Het open podium vindt plaats in Ketel 2 in het Energiehuis. Van 9.30 tot 12.30 uur zijn de optredens en de bar is open voor drankjes. ToBe zorgt voor geluidsapparatuur (versterkers en microfoons) en er staat een piano op het podium. Deelnemers die muziek digitaal hebben als begeleiding kunnen dit meenemen op een usb-stick.

Maandelijks

“WHOP goes pop” vindt iedere maand plaats op dinsdagochtend. Naast het open podium op 27 september is er dit jaar ook een editie op 25 oktober en 29 november.

Kaartverkoop

De entreekaartjes van €3,- zijn online te koop via tobe.nl/agenda en aan de kassa van het Energiehuis (ma t/m za 9.00-18.00 uur).

ToBe Tipt