share

Open Podium RAMSES

Op 15 oktober 2014 start bij ToBe Barendrecht het tweede seizoen van Open Podium RAMSES. Een avond waar muzikanten, zangers, cabaret, stand-up comedy en beeldend kunstenaars hun kunsten vertonen.

Mede dankzij een financiële bijdrage van de Culturele Raad Barendrecht wordt Ramses dit seizoen weer georganiseerd. Open Podium Ramses is een open podium om je talent te tonen. ToBe organiseert drie Ramses woensdagavonden in ToBe Barendrecht, De Baerne en drie in ToBe Ridderkerk, Het Plein. Een kaartje aan de deur kost maar 5 euro en geeft recht op een kopje koffie of thee.

Op de eerste avond van het seizoen zijn er optredens van onder meer zangeres Astrid Heeg met jazzstandaards en love songs, edelsmid Feyona van der Feltz die haar sieraden op de ‘catwalk’ toont, muzikale troubadour Bart en/of Cornelis en de band Mudfox met o.a. Ruben Gouman op percussie.

De presentatie is weer in handen Wil Hendriks. Door zijn manier van vragen stellen weet hij aan iedere deelnemer bijzondere uitspraken te ontlokken waardoor het publiek een inkijkje krijgt in de belevingswereld van de kunstenmakers.

Barendrechters die het afgelopen seizoen een Ramses avond hebben meegemaakt waren unaniem lovend over de sfeer, de interviews en de afwisselende acts.

Data De Baerne, Buitenlandse Baan 1, Barendrecht

Data Het Plein, Koningsplein 2, Ridderkerk

Aanmelden
Ben jij ook een getalenteerd kunstenaar, muzikant, muziekgroep of organisatie en wil je mee doen aan ‘RAMSES’ in Barendrecht of Ridderkerk? Meld je dan gelijk aan via ramses@tobe.nl.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?