share

Open Middag cursussen 21+ ToBe & Partners

Speciaal voor volwassenen vanaf 21 jaar is er op zaterdag 8 september een Open Middag in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Van 15.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers informatie krijgen over de cursussen en gratis open lessen dans, muziek en kunst & design volgen. De lessen worden gegeven door de vakdocenten die hun cursus aanbieden via het nieuwe ToBe & Partners.

Wil je dit seizoen ‘iets’ doen met dans, muziek of kunst & design, maar weet je nog niet precies wat? Tijdens deze Open Middag ben je van harte welkom om je te oriënteren én gratis een open les of mini workout te volgen.

Laat je informeren en inspireren
Doe mee aan open lessen van de onderstaande cursussen. In de week van maandag 17 september starten de meeste cursussen, het is momenteel al mogelijk om voor een cursus in te schrijven. Ga hiervoor naar tobe.nl.

Naast deze cursussen is er bij ToBe & Partners ook Fusion Bellydance en T’ai Chi. Neem contact op met de docent voor meer informatie en het volgen van een proefles.

ToBe & Partners
Onder de naam ToBe & Partners faciliteert ToBe diverse cursussen voor volwassenen vanaf 21 jaar. ToBe biedt op deze manier freelancedocenten tegen een schappelijke prijs een plek om hun cursus aan te bieden en op de website zichtbaar te zijn. Om je als cursist in te schrijven stuur je via de cursuspagina op tobe.nl een mail naar de docent, deze neemt daarna contact met je op over betaling en plaatsing.

Heb je interesse om als freelancedocent een cursus aan te bieden via ToBe & Partners? Neem dan contact op met ToBe via verhuur@tobe.nl.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?