share

Open Huis in Kubiek, Zwijndrecht

Wil jij een keer striptekenen, muziek maken of zingen? Dan ben jij bij ToBe aan het juiste adres. Ontdek jouw talent in één van de meedoelessen tijdens het Open Huis op 20 september van 13.00 – 16.00 uur op de nieuwe leslocatie in Zwijndrecht: Kubiek, Zwaluwstraat.

OPEN HUIS ZWIJNDRECHT
Wil jij een keer striptekenen, muziek maken of zingen? Dan ben jij bij ToBe aan het juiste adres. Ontdek jouw talent in één van de meedoelessen tijdens het Open Huis op 20 september van 13.00 – 16.00 uur.

ToBe heeft vanaf dit seizoen een nieuwe leslocatie in Zwijndrecht! Alle lessen vinden namelijk vanaf september 2014 plaats op één locatie in Zwijndrecht, Kubiek aan de Zwaluwstraat 1 en daar is ToBe erg blij mee. Kom jij ook naar het Open Huis? Je bent van harte welkom om binnen te lopen en mee te doen!

Programma
Van 13.00 tot 16.00 uur maak je kennis met de docenten, krijg je informatie over muzieklessen in Zwijndrecht, probeer je instrumenten zoals gitaar, piano/keyboard, dwarsfluit en viool uit, bespreek een proefles Muziek of doe je mee aan een les striptekenen voor kinderen.

  • Vanaf 14.00 uur is er een optreden van Young at Heart. De iets oudere ’jongeren’ kunnen hun hart ophalen met o.a. liedjes van Bob Dylan, Marco Borsato, John Lennon en John Denver. Meezingen mag!
  • 14.30 uur: meedoeles Muziek Op Schoot (1-2 jaar)
  • 15.00 uur: meedoeles Muziek Voor Peuters (2-3 jaar)

 

 

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?