share

Open Dagen Dordrecht en Ridderkerk

Ben je benieuwd wat je allemaal kunt doen bij ToBe cultuurcentrum en Muziekschool Ridderkerk? Kom dan naar de Open Dagen op zaterdag 1 september en laat je informeren, inspireren en doe mee!

Op maandag 17 september start het nieuwe seizoen in Dordrecht en Ridderkerk. Hét moment om te beginnen met een nieuwe cursus. Wil je na de zomervakantie ‘iets’ doen met Dans, Kunst & Design, Muziek of Theater, maar weet je nog niet precies wat? Kom dan naar de Open Dag. Tijdens deze dag ben je van harte welkom om proeflessen te volgen, ontdek zo welke cursus het beste bij je past. Het hele programma is gratis toegankelijk en van te voren aanmelden is niet nodig.

Open Dag Dordrecht
zaterdag 1 september Energiehuis, Noordendijk 148
Dans, Kunst & Design, Muziek en Theater

Van 09.30 tot 16.00 uur zijn er optredens, inlooplessen en workshops (0-20 jaar). Bekijk HIER het complete programma (versie 31-8-2018).
Op zaterdag 8 september is er voor iedereen vanaf 21 jaar een Open Middag van ToBe & Partners. Kijk HIER voor meer info over deze middag.

Open Dag Ridderkerk
zaterdag 1 septemberHet Plein, Koningsplein 3
Muziek

De Open Dag van de Muziekschool vindt plaats tijdens de Opening Cultureel Seizoen Ridderkerk in Het Plein van 12.00 tot 16.00 uur. Naast de workshops en proeflessen van de Muziekschool kun je dan ook kennismaken met de andere culturele organisaties die Ridderkerk rijk is. Kijk voor meer informatie op cultuurinridderkerk.nl of bekijk HIER het programma van de Open Dag Muziekschool Ridderkerk (aangepaste versie 30-8-2018).

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?