share

Open Dag: workshops, een winactie én extra activiteiten

Tijdens de Open Dag op zondag 27 januari is in elk lokaal van het Energiehuis iets bijzonders te zien en te doen tussen 11.00 en 15.00 uur. Zingen, dansen, acteren, muziek maken of met je handen werken, een lipdub maken of op het open podium staan. Het kan allemaal en het is ook nog allemaal gratis. Ontdek zo welke cursus jij in 2019 gaat doen bij ToBe en maak ook nog eens kans op gratis lessen tot de zomervakantie!

Bekijk HIER het programma van de Open Dag. Speciaal voor iedereen van 0 t/m 20 jaar.

In februari starten de korte cursussen kunst & design en muziek weer, op de jaarcursussen dans en theater kun je nog instromen. Schrijf je tijdens de Open Dag direct in!

**Open Dag Win Actie**
Volg op drie verdiepingen* van het Energiehuis een workshop en maak kans op gratis lessen tot de zomervakantie!

  • Gebruik de plattegrond die je hebt ontvangen of haal er een op in de ToBe Foyer.
  • Volg workshops op verschillende verdiepingen en plak de stickers op de juiste verdieping van je plattegrond.
  • Zorg dat er op drie verdiepingen een sticker is geplakt.
  • Vermeld je naam en contactgegevens en lever de plattegrond weer in bij de ToBe Foyer.
  • Heb je gewonnen? Dan nemen we contact met je op. Het filmpje van de trekking komt online te staan op facebook en Instagram.

*Voor de jongste deelnemers van 0-3 jaar zijn twee stickers voldoende.

De gewonnen lessen gelden vanaf februari tot aan de zomervakantie van 2019.

Bijzondere activiteiten
Tijdens de Open Dag is er naast alle workshops ook een open podium, een Mini Kunsthoppen én een Achter de schermen bij de talentgroep Jeugdproductie. Lees hieronder meer over deze gratis activiteiten.

>>>Open Podium | 12-20 jaar | 13.30-15.00 uur
Zondagmiddag is de Talent Stage jouw podium. Betreedt de stage als groep, duo of alleen en laat jezelf zien. Zingen, muziek maken, acteren, dansen, spoken word, alles mag. Het belangrijkste is dat jij er staat, ook al is je act misschien (nog) niet perfect.

Onze hosts Jasmijn (14) en Onyever (15) zorgen voor een ontspannen sfeer. Alleen kijken naar de acts en lekker chillen mag natuurlijk ook. Neem iemand mee, dan maken we er samen een super gezellige middag van. Koffie en thee is gratis.

Het Open Podium is voor iedereen, ook als je geen les volgt bij ToBe. Aanmelden kan op de dag zelf in de Talent Stage. Als je les volgt bij ToBe kun je je nu al aanmelden via je docent.

>>>Kunsthoppen | 2-12 jaar | 11.00-12.00 uur
Maak in één uur kennis met dans, muziek en theater!

Voor kinderen die alles leuk vinden is er Kunsthoppen. Kunsthoppen bestaat uit 15 lessen waarbij je kennismaakt met dans, muziek, theater én kunst & design. Je krijgt in vier lesblokken van vier verschillende vakdocenten les.

Speciaal tijdens de Open Dag gooien we Kunsthoppen in de snelkookpan. Na steeds een mini-les van 20 minuten met leeftijdsgenootjes wissel je van lokaal. Veel plezier!

Rooster:
Peuters 2-3 jaar starten in studio 110 met dans
Kleuters 4-5 jaar starten in studio 101 met theater
Kinderen 6-12 jaar starten in studio 102 met muziek
Alle studio’s zijn te vinden op de 1e verdieping. Onze medewerkers staan klaar om je de weg te wijzen.

Wil je tijdens de Open Dag ook een indruk krijgen van de vierde discipline van Kunsthoppen, namelijk kunst & design? Neem dan nog even een kijkje bij het kleuter- en kinderatelier. Het atelier is te vinden op de begane grond van het Energiehuis in P09.

>>>Achter de Schermen | 8-12 jaar | 13.30-15.00 uur
Speel je graag toneel en vind je het ook leuk om te zingen en dansen? Dan is dit echt iets voor jou! Repeteer tijdens de Open Dag mee met de talentgroep Jeugdproductie van ToBe Jeugdtheaterschool. Deze kinderen staan te popelen om jou een stukje zang, beweging/dans uit hun theatervoorstelling aan te leren. Daarna laten jullie samen, als je durft, het resultaat zien aan publiek in de Talent Stage. Onze docenten Maud Schoonen en Lisa Dammiaans zijn erbij om iedereen te begeleiden.

Wil je eerst kennismaken met een gewone workshop van de Jeugdtheaterschool? Dat kan van 12.00-13.00 uur. Hier doen alleen bezoekers van de Open Dag aan mee. Je maakt tijdens deze workshop kennis met theater, daarnaast krijg je ook een stukje zang en dans/beweging. Daarna kun je altijd nog beslissen of je meedoet met de workshop ‘Achter de schermen’.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?