share

UITVERKOCHT – Open Dag ToBe op 6 september

Voor kinderen van 0 t/m 12 jaar is er een Open Dag op zondag 6 september. Het Energiehuis is die dag gevuld met workshops dans, muziek, theater en kunst & design.
De Open Dag is uitverkocht en er is geen kaartverkoop op de dag zelf. Het ochtendprogramma is voor kinderen van 0 t/m 6 jaar en 's middags is er een programma voor iedereen van 6 t/m 12 jaar. Meld je op tijd aan als je wil komen.

De Open Dag is uitverkocht!
Wil je toch graag een cursus uitproberen? Bezoek dan na de Open Dag onze website en meld je aan voor een proefles. We zorgen ervoor dat de proeflesknop staat bij alle cursussen waar nog ruimte is voor inschrijvingen.

Wil je graag eerst alles uitproberen voordat je je inschrijft voor een cursus? Kom dan naar onze gratis Open Dag! Je kunt via onze Cursusvinder alvast kijken welke cursussen bij jou passen, zodat je op 6 september precies weet wat je allemaal wil doen.

Aanmelden voor de Open Dag
Naast alle kinderen zijn ouder, verzorgers, opa’s en oma’s ook welkom, maar we hanteren wel een maximum van 1 volwassene per kind. Daarnaast vragen we iedereen om van te voren aan te melden. Doe dit op tijd, want er is beperkt plaats.
INFO & AANMELDEN Open Dag 0-6 jaar (uitverkocht)
INFO & AANMELDEN Open Dag 6-12 jaar (uitverkocht)

Muziekschool Ridderkerk
Er is in september geen Open Dag in Ridderkerk in verband met een verbouwing in Het Plein.

ToBe Tipt