Schrijf je in voor het nieuwe seizoen - ToBe
share

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen

Na de zomervakantie starten we weer met een nieuw seizoen vol dans, muziek, theater en kunst & design. Onze cursussen in Dordrecht, Ridderkerk en Papendrecht beginnen in de week van maandag 5 september. Inschrijven voor de cursussen kan nu al! Wil je alles eerst uitproberen? Kom dan naar onze Open Dagen op zaterdag 20 augustus in Ridderkerk of zondag 21 augustus in Dordrecht.

Ga mee op avontuur! In een band spelen, samen een theatervoorstelling of kunstwerk maken, leren dj’en, dansen óf je fantasie de vrije loop laten bij tekenen en schilderen. Het kan allemaal en er zijn zelfs cursussen voor de allerkleinste kinderen + hun (groot) ouders. Met de Cursusvinder kun je zoeken op leeftijd, locatie, thema en dag(deel).

Tegemoetkoming in het lesgeld

Heb je tegoed op je Dordtpas staan? Dan kun je daarmee je cursus van ToBe betalen. Ook Ridderkerkpas en Stichting Leergeld bieden een financiële tegemoetkoming aan kinderen en jongeren (0-18 jaar) van huishoudens met een beperkt budget. Kijk voor meer info op tobe.nl/tegemoetkoming-lesgeld.

Next level voor talenten

Wil jij een stap verder zetten en jezelf nog meer ontwikkelen op het gebied van dans, muziek of theater? Wij hebben verschillende talentgroepen voor enthousiaste kinderen en jongeren met ervaring. Zo hebben we selectiegroepen Moderne Dans en Hiphop, een orkest voor jongeren én twee talentgroepen theater. Bekijk ze hieronder, er zijn regelmatig audities of andere momenten en manieren waarop je kunt aanmelden. Neem voor vragen contact op via klant@tobe.nl.

ToBe Tipt