share

NRG Battles voor jonge dansers

Speciaal voor jonge dansers tot en met 16 jaar organiseert ToBe de NRG Battles (all styles) op zondag 10 november van 12.00 tot 17.00 uur in Ketel 2 van het Energiehuis. Meedoen is gratis!

Aanmelden kan via dans@tobe.nl of op de dag zelf tot 12.30 uur. Het wordt een gezellige en leerzame dag waar jonge breakdancers en hiphoppers tegen elkaar gaan battelen om zo wedstrijdervaring op te doen.

Timetable
12.00 uur – deur open
12.15 uur – aanmelden tot 12.30 uur
12.45 uur – start battles

Ervaring
Respect hebben voor elkaar staat centraal. Het gaat om de ervaring en niet om de winst. Uiteraard krijgt de winnaar wel een beloning, namelijk €100,- en een goodie bag.
Onze breakdance docent Christian van Dijk heeft inspirerende juryleden, een dj en een host uitgenodigd voor de NRG Battles. De juryleden kiezen de winnaar volgens het knock-out systeem. Dit zijn de juryleden: Giorgio La Familia, Karim van (Karimoves) en Goofy G Soul (Soul Community).

Live Muziek
DJ Don Dev draait de beats en selecteert de muziek voor de breakdancers en hiphoppers.
The Groove studio speelt live tijdens de battles.
Deze muziekformatie musiceert voor verschillende doeleinden, met als basis Wereldmuziek; Soul, Funk, R&B en meer.
Ze zijn bekend met het musiceren en begeleiden van dansers vanuit de Hiphop scene.
De Groove Studio bestaat uit: Bennie Semil (drums), Steve Smith (bass), Lemuël Dasburg (keys) en Pesuri Timisela (guitar).

Kijken mag ook
Dansers die het te spannend om mee te doen met de battles kunnen ook komen kijken. Familie en vrienden zijn ook van harte welkom. De entree is gratis, het is wel aan te raden om op tijd te komen.

De vorige editie werd gewonnen door BBoy Brandon. Word jij de nieuwe winnaar van NRG Battles All Styles in Dordrecht? meld je aan via dans@tobe.nl.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?