NRG Battles - all styles battles t/m 20 jaar - ToBe
share

NRG Battles – all styles battles t/m 20 jaar

Ben jij een danser en durf jij de strijd aan te gaan met andere dansers? Doe dan zondag 21 november mee aan de NRG Battles in het Energiehuis, Ketel 2, Dordrecht en maak kans op een goodiebag en €100,- cash!

Word jij de nieuwe winnaar van NRG Battles All Styles in Dordrecht?
De vorige editie in 2019 werd gewonnen door Yellowbird. Dit jaar hebben we twee categorieën, 6 t/m 12 jaar en 13 t/m 20 jaar, en dus ook twee winnaars. Aanmelden kan via dans@tobe.nl of op de dag zelf tot 12.45 uur.

Timetable
12.00 uur – deur open
12.15 uur – aanmelden tot 12.45 uur
13.00 uur – start battles
17.00 uur – einde (tijd is onder voorbehoud)

Ervaring
Respect hebben voor elkaar staat centraal. Het gaat om de ervaring en niet om de winst. Uiteraard krijgen de winnaars wel een beloning, namelijk €100,- en een goodie bag.
Onze breakdance docent Christian van Dijk heeft inspirerende juryleden, een dj en een host uitgenodigd voor de NRG Battles. De juryleden kiezen de winnaar volgens het knock-out systeem.
De juryleden zijn Giorgio, Karim (Karimoves) en Lil King. DJ Don Dev draait de beats en selecteert de muziek voor de breakdancers en hiphoppers. Bennie Semil is de host van de dag.

Kijken mag ook
Dansers die het te spannend om mee te doen met de battles kunnen ook komen kijken. Familie en vrienden zijn ook van harte welkom. De entree is € 3,00 en kaartjes zijn alleen HIER online te koop.
Bezoekers van 13 jaar en ouder zijn welkom op vertoon van hun QR-code.

Bekijk hier de aftermovie NRG Battles 2019
Bekijk hier het verslag gemaakt door RTV Dordrecht in 2019

 

ToBe Tipt