share

Nieuwjaarsconcert Drechtsteden Jeugdorkest

Het Drechtsteden Jeugd Orkest (DJO) geeft op zaterdag 26 januari een nieuwjaarsconcert in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Het concert begint om 20.00 uur in theaterzaal Ketel 2.

De jonge ToBe-talenten, van 14 jaar en ouder, van het symfonieorkest DJO spelen muziek van Mozart, Brahms Tchaikowsky, Saint Saëns, Aaron Copland en John Williams. Een aantal DJO muzikanten op onder andere viool, cello en saxofoon zullen solo te horen zijn.

Als support act treden de jongere leden van het Drechtsteden Jeugd Ensemble (DJE) op. Zij openen het concert met een echt Händel concertje.
Het orkest en het ensemble staan beiden onder leiding van Casper van Nugteren, hun jaarlijkse nieuwjaarsconcert is inmiddels een mooie traditie bij ToBe.

Orkest en Ensemble
Het Drechtsteden Jeugdorkest (DJO) bestaat uit gevorderde muziekleerlingen. Het orkest, dat regionale en landelijke bekendheid heeft, houdt zich bezig met het klassieke symfonische repertoire. Ze repeteren iedere vrijdagavond in het Energiehuis. Zo ook het DJE waar kinderen van 7 tot en met 12 jaar samen muziek kunnen spelen. Meer informatie: Drechtsteden Jeugdorkest, Drechtsteden Jeugd Ensemble.

Kaartverkoop
Kaartjes à € 5,- / € 3,- (kinderen)   koop je HIER via deze pagina of aan de kassa van het Energiehuis. De kassa is van maandag t/m zaterdag geopend van 09.00 – 21.00 uur.
Op 25/26 december en 1 januari is de kassa gesloten.

De foto’s zijn gemaakt door Jan Koorneef

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?