share

Nieuwjaarsconcert door het Drechtsteden Jeugdorkest

Het Drechtsteden Jeugd Orkest (DJO) geeft op zaterdag 21 januari een nieuwjaarsconcert in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Het concert begint om 20.00 uur in theaterzaal Ketel 2.

De jonge ToBe-talenten, van 14 jaar en ouder, van het symfonieorkest DJO spelen muziek van Haydn, Rimsky-Korsakov, Respighi en Alba Vïetor Rosa. Als support act treden de jongere leden van het Drechtsteden Jeugd Ensemble (DJE) op. Het orkest en het ensemble staan beiden onder leiding van Casper van Nugteren, hun jaarlijkse nieuwjaarsconcert is inmiddels een mooie traditie bij ToBe. Kaarten à € 3,- zijn HIER te bestellen of aan de kassa van het Energiehuis.

Orkest en Ensemble
Het Drechtsteden Jeugdorkest (DJO) bestaat uit gevorderde muziekleerlingen. Het orkest, dat regionale en landelijke bekendheid heeft, houdt zich bezig met het klassieke symfonische repertoire. Ze repeteren iedere vrijdagavond in het Energiehuis. Zo ook het DJE waar kinderen van 7 tot en met 12 jaar samen muziek kunnen spelen. Meer informatie: Drechtsteden Jeugdorkest, Drechtsteden Jeugd Ensemble.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?