share

Nieuwe ToBe-foyer komt eraan!

Een kopje koffie drinken tijdens de les van je kind of pauzeren met je meegenomen lunch, het kan straks in de foyer van ToBe! De ontwerpen voor de nieuwe ruimte zijn af en de feestelijk opening vindt plaats in mei (of ietsje eerder).

Lokaal 003, schuin tegenover de balie van het Energiehuis, wordt straks omgetoverd tot een gezellige ruimte om te chillen, werken en wachten. Met zitplaatsen voor maar liefst vijftig personen wordt de foyer een centraal punt waar cursisten van ToBe én ToBe zelf al een tijdje naar uitkijken. De ruimte zal open zijn voor, tijdens en na de cursussen en evenementen van ToBe. Voor de kleine kinderen is er een speciale tafel met kleurplaten en prentenboekjes, er komen stroompunten voor laptops en er staat straks ook een nieuwe thee- en koffieautomaat.

Eten en drinken
In de foyer mag je je eigen eten en drinken nuttigen, er is zelfs een magnetron aanwezig waar je je eten in kunt opwarmen. Op de drukke momenten is er ook een gastvrouw- of heer aanwezig, zoals tijdens de pauzes van de Jeugdtheaterschool.

Meer
In de foyer zullen ook exposities te zien zijn van cursussen Kunst & Design. Een tv-scherm houdt je op de hoogte van het laatste ToBe-nieuws en de aankomende evenementen. Naast hang out voor cursisten wordt de foyer ook een ontvangstruimte voor grote groepen scholieren die ToBe bezoeken voor culturele activiteiten in het Energiehuis.

Levend kunstwerk
Natuurlijk is een foyer van ToBe niet compleet zonder een kunstwerk waar alle bezoekers aan kunnen bijdragen. Deze plannen zijn nog in ontwikkeling en worden binnenkort onthult!

Verven, hakken en zagen
Voor het allemaal zo ver is moet er nog hard gewerkt worden in 003. Begin maart wordt het lokaal leeggeruimd en geverfd. Daarna start de verbouwing, zo komt er een nieuwe deur aan de kant van de centrale hal. De kleurrijke 3D ontwerpen voor de inrichting zijn al af, ToBe kan niet wachten tot de opening! Bekijk HIER alvast de 3D plattegrond.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?