Nieuw! Vooropleidingen muziek en dans - ToBe
share

Nieuw! Vooropleidingen muziek en dans

Overweeg je om van muziek maken of dansen je beroep te maken? Bij ToBe kun je nu cursussen volgen in het Energiehuis ter voorbereiding op een MBO- en HBO-opleiding. Op dinsdag 6 september start de Voorbereiding MBO/HBO Conservatorium en op vrijdag 9 september de Vooropleiding MBO DANS. Beide trajecten bieden verdieping en dagen je uit, zo kun je ontdekken of een opleiding muziek of dans echt iets voor je is. En als je toelating doet zorgen we ervoor dat je goed voorbereid bent.

Voorbereiding MBO/HBO Conservatorium

leeftijd: 12-25 jaar
dag en tijd: iedere dinsdag, tijd in overleg
Wil jij je liefde voor muziek naar een hoger plan tillen en van je hobby je werk maken? Met deze cursus bereiden we je voor op het toelatingsexamen voor een MBO muziekopleiding of HBO conservatorium. Je krijgt klassikaal les met zowel pop als klassiek leerlingen in muziektheorie en solfège, zodat je de toelating succesvol kunt volbrengen.
meer info & inschrijven

Vooropleiding MBO DANS

leeftijd: vanaf 12 jaar
dag en tijd: iedere vrijdag, 18.00-21.00 uur
Wil je meer ontdekken op het gebied van dans en jezelf misschien wel voorbereiden op een dansopleiding? Start dan met de Vooropleiding MBO DANS in het Energiehuis. Deze vooropleiding is een samenwerking van ToBe met MBO DANS Goes en is ook geschikt ter voorbereiding op het HBO.
Iedereen die al dansles volgt bij ToBe krijgt 10% korting op deze vooropleiding.
meer info & inschrijven
aanmeldingen verlopen via MBO DANS Goes

ToBe Tipt