share

Nieuw: Vanaf dinsdag 25 oktober Kennismakingscursus Popschool4Kids

Wil je weten hoe het is om in een bandje te spelen? Kom dan na de herfstvakantie naar de Kennismakingscursus Popschool4Kids voor 8-12 jaar!

In tien lessen van 45 minuten maak je kennis met alle instrumenten en muziekstijlen die voorkomen in de popmuziek. Onder begeleiding van een professionele docent ga je met anderen zingen, drummen, gitaarspelen, bassen en toetsen spelen. Na afloop van de kennismakingscursus weet je welk instrument je leuk vindt. Misschien kun je daar zelfs al een aardig stukje op spelen! Aan het einde van de cursus speel je samen met de andere kinderen een popsong. De cursus start dinsdag 25 oktober van 16.00-16.45 uur.

Klik HIER voor de Kennismakingscursus Popschool4Kids.

Popschool
Ben je na het volgen van deze cursus enthousiast geworden? Dan is het mogelijk om later door te stromen naar de jaarcursus Popschool4Kids. Je krijgt dan iedere week 40 minuten bandles en 20 minuten les op je eigen instrument. Als je 12 jaar bent, kun je doorstromen naar de reguliere Popschool. Wie weet sta jij binnenkort wel met je bandje op het podium van de Popcentrale!

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?