share

Nieuw: Sing A Song Battle Ridderkerk!

Na de jarenlange zangwedstrijd ZiZiRi (Zin in Zingen in Ridderkerk) organiseert ToBe Onderwijs dit jaar een nieuw zangproject genaamd: Sing A Song Battle Ridderkerk. Bij dit nieuwe zangproject krijgen de basisschoolkinderen van groep 6 en 7 onderschools diverse zangworkshops en een workshop ‘performance’ van een vakdocent om het zingen in de klas te stimuleren. De workshops zijn gestart op 24 mei en er doen in totaal 103 Ridderkerkse kinderen uit vier groepen mee aan de Sing A Song Battle: groep 6 van OBS de Botter en de groepen 6,7, en 6/7 van OBS de Rijer.

Finaledag
Op donderdag 9 juni vindt de finaledag plaats van Sing A Song Battle in Theater het Plein in Ridderkerk. Alle deelnemende leerlingen krijgen de kans om op te treden op een écht podium. Hier presenteren de groepen wat ze de afgelopen weken hebben geoefend, onder begeleiding van een vierkoppige band! Tevens is Sing A Song Battle een competitie waarbij maar één groep de winnaar kan zijn. Op de finaledag is een jury aanwezig die de groepen beoordeelt. De beste groep gaat naar huis met een grote prijsbeker.

Livestream
Op de finaledag treden de kinderen alleen op voor elkaar. Om toch de ouders, familie- en vrienden er bij te betrekken komt er een heuse livestream van Sing A Song Battle. De livestream wordt verzorgd door Da Vinci Media en wordt uitgezonden op YouTube. Zo kan iedereen toch juichen voor hun favoriet! 

Fotograaf is Diana Bloemendal
Www.imadia.nl

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?