share

NIEUW – Peuterdans in Ridderkerk

Dit seizoen start Muziekschool Ridderkerk met Peuterdans in de Bibliotheek aan Zet, Sint Jorisplein 77 in Ridderkerk. Alle kinderen tussen de 2 en 4 jaar zijn welkom. De danslessen duren 45 minuten en zijn op dinsdag van 11.00-11.45 uur.

Samen dansen is leuk en leerzaam
Draaiend, wiebelend, trippelend en springen op avontuur! Ga mee op ontdekking in de peuterdansles. Peuters zitten vol energie en bewegingsdrang. Spelenderwijs onderzoek je jouw bewegingsmogelijkheden en verken je de ruimte. Je ontwikkelt je motorische vaardigheden en muzikaliteit. Aan de hand van een leuk thema of verhaal wordt je fantasie geprikkeld. Je danst met elkaar of alleen en je zingt soms lekker mee. De eerste les gaat papa of mama mee, daarna leer je dat je zonder papa of mama kan dansen.

Inschrijven
De peuterdanslessen zijn al gestart en instromen is altijd mogelijk. Voor 36 lessen betaal je € 162,00. Dit bedrag wordt aangepast naar het aantal gevolgde lessen. Inschrijven of het aanmelden van een proefles kan HIER.

Peuterdansen
Bij voldoende animo willen we in de toekomst ook starten met Kleuterdans voor kinderen van 4 en 5 jaar. Lijkt je dat leuk voor je kleuter? Stuur dan een mail naar communicatie@muziekschoolridderkerk.nl.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?