share

NIEUW – Peuterdans en Kleuterdans in Ridderkerk

Muziekschool Ridderkerk start op woensdag 3 maart met Peuterdans en Kleuterdans in Het Plein, Koningsplein 3, in Ridderkerk. Peuterdans is van 11.15-12.00 uur en Kleuterdans van 13.15-14.00 uur.

Direct inschrijven of een proefles aanvragen >>

Samen dansen is leuk en leerzaam!
Dansen is voor peuters en kleuters een vrolijk avontuur en draagt bij aan de ontwikkeling van hun muzikaliteit, motoriek en coördinatie.

Gratis proeflessen en inschrijven
Weet je niet zeker of dansen iets voor jouw peuter of kleuter is? Volg dan eerst een gratis proefles. Aanmelden voor de proefles kan via de proeflesbutton bij de cursus op de website. Kijk HIER voor meer info, het aanvragen van een proefles of om direct in te schrijven.

Dansdocente Emma de Bruin
De danslessen in Het Plein worden gegeven door dansdocent Emma de Bruin. Emma is afgestudeerd als danser, docent en maker aan het Codarts Rotterdam, richting Dance in Education. Ze geeft al jaren les aan verschillende doelgroepen, leeftijden, instellingen en in verschillende landen (China, Gambia, Italië, Nederland). Naast het vele lesgeven heeft zij ook ervaring in het creëren van choreografieën en het optreden als danser.

Peuterdans – 2-3 jaar
Draaiend, wiebelend, trippelend en springen op avontuur! Ga mee op ontdekking in de peuterdansles. Peuters zitten vol energie en bewegingsdrang. Spelenderwijs onderzoek je jouw bewegingsmogelijkheden en verken je de ruimte. Je ontwikkelt je motorische vaardigheden en muzikaliteit. Aan de hand van een leuk thema of verhaal wordt je fantasie geprikkeld. Je danst met elkaar of alleen en je zingt soms lekker mee. De eerste les gaat papa of mama mee, daarna leer je dat je zonder papa of mama kan dansen.

Kleuterdans –  4-5 jaar
Elke les is een avontuur, want je danst iedere week aan de hand van een leuk thema of verhaal. Je fantasie wordt geprikkeld en al dansend ontdek je jouw bewegingsmogelijkheden. Daarmee ontwikkel je je muzikaliteit, motoriek en coördinatie.  Je kan al draaiend, springend en rollend je energie kwijt op verschillende soorten muziek.

ToBe Tipt