Korte cursus Fotografie voor jongeren - ToBe
share

Korte cursus Fotografie voor jongeren

Bij de cursus Fotografie, voor jongeren van 12 t/m 18 jaar, daagt fotograaf Mark Isarin je uit om creatief om te gaan met beelden. In 10 weken komen de meest uiteenlopende onderwerpen langs. De cursus start op woensdag 27 oktober en vindt wekelijks van 17.00 tot 18.30 uur plaats in het Energiehuis.

Direct naar meer info & inschrijven >>

Je krijgt in de cursus alle ruimte om je eigen draai te vinden in fotografie en te ontdekken wat jij leuk vindt. Creativiteit staat voorop en ervaring met fotografie is niet nodig.
Denk aan portretten maken in een fotostudio, ‘schilderen met licht’ in een verduisterde ruimte, een beeldverhaal maken aan de hand van een storyboard en bijvoorbeeld abstracte fotografie. Hoe breng je eigenlijk muziek in beeld? Je kunt het wel horen, maar niet zien! En wat hebben tekst en beeld met elkaar te maken?

Camera
Een cursus om heel veel aspecten van fotografie te ontdekken en op je eigen manier uit te voeren. We hebben een camera voor je klaar liggen, maar je mag ook je eigen camera meenemen. En wie weet gaan we zelfs aan de slag met je telefoon.

Over Mark Isarin
Mark is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag een deed een aantal specialisaties aan de Fotoacademie in Amsterdam. Het liefst noemt hij zichzelf portretfotograaf, hij fotografeert graag mensen. Hij maakt veel fotografische Fine Art beelden, exposeert regelmatig en geeft veel cursussen op scholen en in musea. Wil je iets zien van zijn werk? Kijk dan op markisarin.nl.

ToBe Tipt