share

Nieuw cursusaanbod ToBe staat online

De cursussen van ToBe cultuurcentrum voor komend seizoen staan online. Op www.tobe.nl staan alle cursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen die te volgen zijn in het Energiehuis.

ToBe biedt zowel jaarcursussen van 36 lessen aan als korte cursussen van 15 lessen of korter. In de week van maandag 17 september starten alle cursussen van Dans, Theater, Muziek en Kunst & Design weer.

Cursussen voor kinderen en jongeren
Kinderen en jongeren kunnen bij ToBe Dans kiezen uit cursussen Urban, Modern en Ballet. Al voor kinderen vanaf 2 jaar zijn er danslessen in het Energiehuis. Bij ToBe Jeugdtheaterschool worden theaterlessen gecombineerd met zang en dans voor iedereen tot en met 20 jaar. Daarnaast biedt ToBe Muziek in maar liefst 25 muziekinstrumenten cursussen aan én zijn er speciale bandlessen bij de Popschool. Bij ToBe Kunst & Design zijn verschillende korte cursussen media, fotografie, tekenen, schilderen en ruimtelijk werk.

Kennismakingsaanbod
Voor kinderen die graag alles willen uitproberen voordat ze een cursus kiezen heeft ToBe een uitgebreid kennismakingsaanbod waaronder de cursussen Kunsthoppen, Kies Een Instrument en diverse Ateliers.

Inschrijven
Wil je verzekerd zijn van een plekje op de cursus van jouw keuze? Dan is het aan te raden om voor de zomervakantie in te schrijven. Na de zomervakantie is er op zaterdag 1 september een Open Dag in het Energiehuis, het is dan mogelijk om proeflessen te volgen en om docenten en medewerkers vragen te stellen.

Gefaciliteerd aanbod volwassenen
Met ingang van het nieuwe seizoen breidt ToBe het gefaciliteerd aanbod voor volwassenen (21+) uit. Freelance docenten bieden op deze manier via ToBe hun cursus  aan, maar het contact per de cursist, de inschrijving en betaling verloopt via de docent zelf. Alle gefaciliteerde cursussen Dans, Theater, Muziek en Kunst & Design zijn ook te vinden op tobe.nl.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?