Nieuw: cursus Songwriting met Evi - ToBe
share

Nieuw: cursus Songwriting met Evi

Lijkt het je leuk om je eigen nummers te kunnen schrijven of speel je in een band en wil je werken aan jullie eigen repertoire? Dan is Songwriting (13-24 jaar) iets voor jou. Samen met zangeres Evi Bosman werk je iedere dinsdag of woensdag 20 minuten aan je eigen songs. Je kunt op ieder moment van het jaar starten met deze cursus (dat kan nu dus al!) en je lestijd bepaal je in overleg met Evi.

Direct naar info, proefles & inschrijven:

Songwriting op dinsdag >>
Songwriting op woensdag >>

Songwriting is, net zoals het spelen van een instrument, iets heel persoonlijks. In de lessen krijg je de basis van het schrijven van nummers uitgelegd en leer je om je eigen creatieve proces in kaart te brengen. Ook is het mogelijk om op bestaand werk feedback te krijgen en te bespreken hoe je deze feedback kunt verwerken. We werken met opdrachtjes, zogenaamde writing briefs, die onderzoekend en uitdagend zijn. Jezelf kunnen begeleiden is handig, maar niet noodzakelijk: elk niveau is welkom!

Optreden

Eens in de twee maanden organiseert de Popcentrale de Valley Of Songs. Een plek voor songwriters om samen te komen en hun muziek te delen. In een intieme setting spelen verschillende makers eigen werk voor elkaar, praat men over het verhaal achter de songs en hoe deze tot stand zijn gekomen. Hoe ga je te werk? Welke invloeden klinken door in de muziek, en tot welke inzichten ben je gekomen tijdens het schrijven?
Als deelnemer aan de cursus Songwriting ben je verzekerd van een plekje in de Valley.

Over Evi

Evi Bosman (1995) is een singer-songwriter en woont in Rotterdam. Geïnspireerd door een breed spectrum aan genres als folkrock, alternative indie, jazz en klassiek, schrijft Evi songs met een eerlijke, introspectieve blik. Met haar muziek zoekt ze naar verbinding tussen zichzelf en de luisteraar, door authentieke emotie te onderzoeken in al haar kracht en kwetsbaarheid. Denk aan invloeden van bands als Big Thief en Radiohead, en songwriters als Joni Mitchell en Phoebe Bridgers.
Evi op Spotify >>

ToBe Tipt