share

Nieuw cultuurfestival in de herfstvakantie

In de herfstvakantie is de eerste editie van het Energy Festival. Dit nieuwe cultuurfestival voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar is op woensdag 21 oktober. Het Energieplein bij het Energiehuis is die dag gevuld met optredens en workshops muziek, dans, theater, kunst, urban arts, literatuur, sport & spel.

8/10: Het festival gaat niet door vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen alle leuke plannen voor Energy Festival in het voorjaar van 2021 alsnog te realiseren. Iedereen die een kaartje heeft gekocht krijg het geld volledig retour.

het programma bestaat uit twee blokken van ieder twee uur. De activiteiten worden aangeboden door Bibliotheek AanZet, R-Newt, Popcentrale, Rowic, Hattrick, Z!ng&Sw!ng, Theater Tortilla en  ToBe. ToBe cultuurcentrum organiseert het Energy Festival in opdracht van Gemeente Dordrecht. “Een festival organiseren is in deze tijd een uitdaging. We zijn heel blij dat we dit plein hebben en hier iets tofs kunnen neerzetten”, vertellen Leonie Goedegebuur en Mitchell Amsterdam van ToBe Projectbureau.

Programma en kaartverkoop
Er is een programma van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 15.00 uur. Een ticket kost per blok € 2,50. Ook voor ouders of begeleiders, zij kunnen een “toegangskaart volwassenen” bestellen.

TICKETS BESTELLEN>>>

Er was aanvankelijk ook een programma voor jongeren, dit is echter geannuleerd vanwege de coronamaatregelen. 

Eén ouder/begeleider per kind
Er is een maximum aantal bezoekers toegestaan, waarbij we rekening houden met de 1,5 meter afstand onder volwassenen. We willen natuurlijk dat zo veel mogelijk kinderen aan het festival kunnen deelnemen. Daarom vragen we ouders en begeleiders met niet meer dan één volwassene per kind het Energy Festival te bezoeken en oudere kinderen vanaf 8 jaar zelfstandig naar het festival te laten gaan.

Kinderopvanglocaties ook welkom
Ook de kinderopvanglocaties zijn van harte welkom om met groepen het Energy Festival te bezoeken. Neem contact op via projectbureau@sce.nu.

ToBe Tipt