share

Muziek, dans en lekker eten op het wereldfeest in Papendrecht

Dit jaar is het wereldfeest in Papendrecht terug op zaterdag 9 september! Er is een bijzonder programma samengesteld met muziek en lekkernijen uit verschillende culturen. Het doel van het wereldfeest is om een evenement te organiseren voor alle inwoners van Papendrecht en natuurlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in wereldmuziek, dans en specialiteiten uit de wereldkeuken.

Hoe kleurrijk ben jij? En hoe kleurrijk zijn jouw Papendrechtse buren? Uit welke hoek van de wereld komen je buren, je straatgenoten, je wijkgenoten? Naar welke muziek luisteren zij, wat eten zij, hoe kleden zij zich en hoe dansen zij?

Het is allemaal te zien op het wereldfeest op zaterdag 9 september van 16.00 tot 22.00 uur in het Vijverpark (achter de Sterflat). Papendrechters geboren in het buitenland uit 14 verschillende landen bereiden hapjes voor de bezoekers. Voor slechts een paar euro ga je al proevend de wereld rond. Smul van alle zelfgemaakte zoete en hartige hapjes en geniet van de landelijke gewoonten.

Het Wereldfeest wordt letterlijk en figuurlijk één groot kleurrijk feest waar je ziet, hoort en proeft waar andere culturen in uitblinken. ToBe zorgt voor een leuke mix van wereldmuziek en –dansstijlen. En nu maar hopen dat het, net zoals vorig jaar, weer prachtig weer wordt!

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?