share

Mix show en techniek bij de danscursus Showjazz

Ben je tussen de 7 en 9 jaar en zoek je een energieke danscursus? Wie weet is Showjazz dan iets voor jou! Iedere vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur geeft dansdocent Sophie Oversluizen les in deze expressieve dansvorm. De cursus vindt plaats in het Energiehuis.

Showjazz is een mix van jazzdanstechniek en show. Je werkt aan je uitstraling en acteren en playbacken is daarom ook onderdeel van de les.

Expressie
Je leert hoe je verschillende emoties, die je in de muziek hoort, kunt laten zien met lichaamstaal en met je gezichtsexpressie. Bijvoorbeeld blijdschap, maar ook verdriet of boosheid. Af en toe lekker gek doen hoort erbij!

Optreden
Daarnaast oefen je technische jazzpassen en leer je uiteindelijk emotie en makkelijke en moeilijke pasjes te combineren. Op zondag 9 april 2017 laat je een presentatie zien tijdens het Dansfestival van ToBe Dans.

Gratis proefles
Wil je instromen bij Showjazz? Kijk HIER voor meer informatie en meld je aan voor een gratis proefles. Bij inschrijving worden de gemiste lessen van dit seizoen verrekend in het cursusbedrag.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?