share

Meespelen in de kerstproductie 2017? Meld je aan bij ToBe!

Voor de derde keer organiseert Kunstmin een feelgood kerstproductie. Dit jaar wordt de productie nog maffer, grootser en spannender. De voorstelling vindt plaats in de Grote Zaal op 23, 24, 28 en 29 december 2017 in Kunstmin. Ben jij tussen de 8-88 jaar en wil jij meespelen? Meld je dan uiterlijk 29 juni aan bij ToBe. De auditie voor jongeren 12-18 jaar is op 1 juli van 13.00-15.00 uur in het Energiehuis.

Het verhaal
John Buijsman speelt opnieuw de hoofdrol in deze muzikale, feelgood kerstproductie, met de naam: Het Behouden Huys. Hij is de praatgrage en fantasierijke oom die na afloop van het kerstdiner de familie aan tafel stoere verhalen vertelt. Zo wordt het alsof hij er zelf bij is geweest: een dramatische en woeste ontdekkingsreis naar de Noordpool met ijsberen die loeren op hun prooi. Ineens is de kerstdis veranderd in een schip en zijn ze onderweg naar barre streken. Gelukkig zorgen brulliederen, zingend ijs en een ontluikende liefde gelukkig voor enige vrolijkheid.

Producent, makers en spelers
Producent Kunstmin heeft opnieuw het creatieve team aangetrokken dat ook de vorige twee kerstproducties, Scrooge (2015) en De Rattenvanger van Hamelen (2016) met succes realiseerde: acteur John Buijsman, dirigent en musicus Keimpe de Jong en regisseur Carola Arons. Ook ToBe cultuurcentrum en Codarts Hogeschool voor de Kunsten uit Rotterdam, leveren spelers aan de kerstproductie.

OPROEP: Auditie jongeren 12-18 jaar op 1 juli 12.00-15.00 uur
Kunstmin komt graag in contact met jongeren tussen 12 en 18 jaar oud die kunnen omgaan met teksten en die interesse hebben om te spelen in de kerstproductie Het Behouden Huys. Op zaterdag 1 juli van 12.00 -15.00 uur vinden hiervoor de audities plaats in het Energiehuis in Dordrecht. Regisseur Carola Arons begeleidt deze productie. Deelname aan de auditie is gratis.

Als je vervolgens wordt geselecteerd, betaal je eenmalig € 80,- voor deelname aan de kerstproductie. Deelnemers die een cursus bij ToBe volgen, betalen een gereduceerd tarief van € 60,-. ToBe is aangesloten bij Stichting Leergeld waardoor tegemoetkoming in het deelnamebedrag mogelijk is.

Aanmelden tot 29 juni 2017
Aanmelden voor deze jongerenauditie is mogelijk tot uiterlijk 29 juni 2017. Je ontvangt een bevestiging per mail en een auditie tekst om voor te bereiden. Stuur een mail naar fransje@tobe.nl.

OPROEP: Amateurspelers en –muzikanten 8-88 jaar gezocht
Ben je tussen de 8 en 88 jaar en wil je met kerst op het podium staan als acteur of muzikant in deze kerstproductie? Meld je dan aan bij ToBe en stuur uiterlijk 29 juni 2017 een mail naar fransje@tobe.nl met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en je ervaring als acteur of muzikant.

Je ontvangt na aanmelding meer informatie over mogelijkheden tot deelname aan de kerstproductie. Deelname aan deze productie verloopt via ToBe Cultuurcentrum en bedraagt € 80,- / of € 60,- als je een cursus volgt bij ToBe.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?