share

Maak muziek in de Koloriet deze herfstvakantie

Kinderen uit Krispijn kunnen in de herfstvakantie muziek maken in wijkcentrum Koloriet, Jacob Marisstraat 70. ToBe biedt op maandag en vrijdag twee gratis vakantieworkshops aan van Het Wijkorkest Krispijn en brassband Young Iconic. Alle kinderen van 7 t/m 14 jaar zijn welkom om mee te doen, van te voren aanmelden is niet nodig.

De workshop van Het Wijkorkest is op maandag 19 oktober van 15.15 tot 16.45 uur en de activiteit van de brassband op vrijdag 23 oktober van 15.45 tot 17.30 uur. Iedere week repeteren het orkest en de band in de Koloriet. Tijdens de workshops in de herfstvakantie kunnen alle kinderen uit de wijk kennismaken met de docenten en meteen samen muziek maken!

Het Wijkorkest Krispijn
Dit orkest is voor kinderen dé plek om te ontdekken welk instrument bij ze past. Er zijn instrumenten aanwezig. Iedereen kiest een instrument en daarna maken we meteen samen muziek. Kinderen die al een instrument bespelen kunnen deze meenemen naar de workshop. Meer info over het Wijkorkest Krispijn.

Brassband Young Iconic
Tijdens de drumrepetities van Young Iconic, iedere vrijdagmiddag, wordt er gewerkt aan theorie, techniek, dans, samenspelen en het muzikale gehoor. Het is raadzaam om oordoppen of een koptelefoon mee te nemen. Bekijk een filmpje van Young Iconic.

Deze workshops worden mede mogelijk gemaakt door Buurtwerk Dordrecht.

ToBe Tipt