share

Maak kennis met toekomstige Dordtse pophelden tijdens Popschool Live!

Op dinsdag 23 en woensdag 24 januari treden leerlingen van ToBe Popschool ’s avonds op in de Talent Stage van de Popcentrale in het Energiehuis. De optredens van de 18 bands zijn onderdeel van de cursus en starten om 18.30 uur. De entree is gratis en de deuren gaan om 18.00 uur open.

De Popschoolbands uit Dordrecht en de regio laten horen en zien wat ze afgelopen half jaar hebben geleerd. Ben je benieuwd hoe het is om in een band te spelen? Of wil je meer weten over andere muzieklessen bij de ToBe Popschool? Kom dan een kijkje nemen, want misschien is het ook iets voor jou!

Optreden is onderdeel van de cursus
Sommige bands hebben al ervaring opgedaan in de Talent Stage of op Wantijpop, maar sommige bands staan voor de allereerste keer op het podium. Deze tussentijdse presentaties geven een goed beeld van hoe deze kinderen en jongeren (7-20 jaar) in bands hebben leren spelen. De Popschooldocenten zijn aanwezig en zij staan je graag te woord.

Woensdagmiddag 24 januari kan je ook komen kijken bij de generale repetities van Popschoolbands in de Talent Stage zodat je een idee krijgt van hoe er les gegevens wordt.
Dit is een onderdeel van de actie 2018 start bij ToBe! Ook zijn er proeflessen te volgen.
Klik HIER voor meer informatie over de open dagen.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?