share

Maak kennis met toekomstige Dordtse pophelden tijdens Popschool Live!

Op dinsdag 9 en woensdag 10 juli treden de leerlingen van ToBe Popschool op in de Talent Stage van de Popcentrale in het Energiehuis. De optredens van de 18 bands zijn onderdeel van de cursus en starten op dinsdag om 18.00 uur en op woensdag om 19.00 uur. De entree is gratis.

De Popschoolbands uit Dordrecht en de regio laten horen en zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. Ben je benieuwd hoe het is om in een band te spelen? Of wil je meer weten over andere muzieklessen bij de ToBe Popschool? Kom dan een kijkje nemen, want misschien is het ook iets voor jou!

Optreden is onderdeel van de cursus
Sommige bands hebben al ervaring opgedaan in de Talent Stage of op Wantijpop, maar sommige bands staan voor de allereerste keer op het podium. Deze presentaties geven een goed beeld van hoe deze kinderen en jongeren (7-20 jaar) in bands hebben leren spelen. De Popschooldocenten zijn aanwezig en zij staan je graag te woord.

9/07 Popschool Live!
10/07 Popschool Live

Op de foto’s staat de Popschoolband Lleed. De foto’s zijn gemaakt tijdens Wantijpop 2019 door fotograaf Danny van der Weck.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?