share

Maak een theater of dans performance voor de Cultuurnacht

Heb je zin in een kort en verrassend theater- of dansproject? Meld je dan aan voor een van ToBe's projecten van de Dordtse Cultuurnacht. In een paar repetities maak je onder professionele begeleiding een performance die je laat zien tijdens de Cultuurnacht op zaterdag 12 oktober. De repetities zijn op donderdagavonden in het Energiehuis. Het Theaterproject start op 19 september en het Dansproject op 26 september. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar.

Tijdens de Dordtse Cultuurnacht is er op bijzondere locaties door de hele stad muziek, theater, dans en meer. De culturele instellingen in Dordrecht maken er een feest van met veel verrassingen. Jij kunt onderdeel zijn van het programma door mee te doen aan het Theater- of Dansproject van ToBe.

Theaterproject 12-20 jaar
In vijf repetities maak je onder begeleiding van theatermaker Annelies Hoeneveld en muzikant Kiki Luitwieler een performance.

  • start repetities: donderdag 19 september
  • tijd repetities: 19.00 – 20.30 uur
  • prijs deelname: € 45 (5 repetities + performance)

INFO & INSCHRIJVEN THEATERPROJECT

Dansproject vanaf 12 jaar geen maximum leeftijd
In drie repetities maak je onder begeleiding van choreografe Lisa Dammiaans een dans performance die je laat zien tijdens de Cultuurnacht in het Energiehuis.

  • start repetities: donderdag 26 september
  • tijd repetities: 19.15 – 20.30 uur
  • prijs deelname: € 30 (3 repetities + performance)

INFO & INSCHRIJVEN DANSPROJECT

Culturele instellingen
Deze Dordtse culturele instellingen doen mee aan de Cultuurnacht:  Energiehuis, DOOR, Bibelot, Popcentrale, Kunstmin, Bibliotheek AanZet, Dordrechts Museum en Nationaal Onderwijsmuseum. Het volledige programma is gratis toegankelijk, ook de performances van ToBe.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?