share

Luister en doe mee met gruwelijk eng concert van DJO

Griezel 60 minuten mee tijdens dit gruwelijk enge concert van het Drechtsteden JeugdOrkest (DJO) voor kinderen 4-10 jaar en (groot)ouders in het kader van de kinderboekenweek. Op zaterdag 7 oktober om 11.00 uur in het Energiehuis, Dordrecht en om 15.00 uur in Het Plein, Ridderkerk. Kinderen zijn gratis en (groot)ouders betalen €5,-. Het DJO staat onder leiding van Casper van Nugteren.

Griezelen. Kinderboeken met griezels en engerds staan centraal in de Kinderboekenweek 2017. Deze loopt van woensdag 4 oktober tot en met zondag 15 oktober 2017. Het DJO speelt griezelige muziek voor kinderen van 4-10 jaar en (groot)ouders. Zing en speel mee met dit jongeren orkest.

Het DJO is een orkest met jonge muzikanten (14+) die graag symfonische muziek spelen. Het orkest geeft meerdere concerten per jaar. Na januari 2018 studeert het orkest muziek in voor een theaterproductie van ToBe Jeugdtheaterschool met meerdere voorstellingen.

Kaartverkoop
Klik voor kaartjes voor het kinderboekenweek concert van het DJO op onderstaande links. Kinderen zijn gratis en (groot)ouders betalen € 5,-.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?