share

Lockdown tijdens de langste nacht

Laat je 24 uur met andere jongeren (12-20 jaar) opsluiten in het Energiehuis tijdens de langste nacht van het jaar. Onder professionele begeleiding ga je op onderzoek en maak je theaterscènes, het resultaat presenteer je aan publiek. De deuren van theaterzaal Ketel 2 gaan op zaterdag 21 december om 18.30 uur op slot en openen weer op zondag 22 december om 17.00 uur als de performance begint.

Onder begeleiding van theaterdocent Annelies Hoeneveld en zangdocent Kiki Luitwieler van ToBe Jeugdtheaterschool wordt je 24 uur lang in theaterzaal Ketel 2 opgesloten. Je gaat aan de hand van een thema “De langste nacht” op onderzoek.

Iedereen van 12 tot en met 20 jaar kan meedoen aan de Lockdown. Op zaterdag 21 december om 18.30 uur gaat de deur van Ketel 2 dicht en start de repetitie. Alles vindt plaats in de theaterzaal, ook de pauzes en de overnachting. Op zondag ga je verder met repeteren en presenteer je om 17.00 uur aan je familie en vrienden wat jullie hebben gemaakt. Deelnemen aan de Lockdown kost € 50,- inclusief ontbijt en lunch op zondag.

MEER INFO & INSCRIJVEN DEELNAME LOCKDOWN

Kaartverkoop Presentatie Lockdown
Kaarten voor de performance op zondag 22 december om 17.00 uur kosten €5,- en zijn online te koop.
LET OP: De kassa in het Energiehuis is gesloten op zondag 22 december. Je kunt dan alleen online bestellen.
Kaarten bestellen voor de presentatie 

Gedicht Een Kus door Lieke Marsman uit de bundel Man met hoed:

Dit lijkt een goede start. Er wordt wat af bewogen, dansend
gekeken of mijn mond wel op de jouwe past.

We zijn twee schermers van de liefde in het
schemerdonker, die niets weten van beginnen.

ToBe Tipt