share

Leerlingen treden op tijdens het Muziekfestival

Op zaterdag 16 juni treden leerlingen van de Muziekschool Ridderkerk op tijdens het Muziekfestival in Het Plein. De leerlingen muziek, zowel beginners als gevorderden, presenteren zich voor publiek en laten op een echt podium zien en horen wat ze dit seizoen geleerd hebben. Voor het programma zijn de verschillende docenten leuke samenwerkingen aangegaan.

Festival
Speciaal voor deze gelegenheid heeft Annemarie Rijkeé, docent van De Muziekschool Ridderkerk een festivalstuk geschreven. Aan dit stuk doen fluit-, gitaar-, hobo-, strijk,- en harp ensembles mee. Zij spelen onder de naam ‘ Festival’. Naast de ensembles kun je ook luisteren naar samenspel stukken en solisten.
Tijdens het Muziekfestival hoor je allerlei instrumenten door elkaar en met elkaar. Het Muziekfestival is een ook een leuke manier om kennis te maken met de docenten van Muziekschool Ridderkerk en het cursusaanbod.

Het belooft een gezellige en muzikale middag te worden met een mooie slotpresentatie om 16.00 uur waar het publiek ook aan mee doet!

Kaartverkoop
De kaartjes à € 3,00 zijn HIER te koop of aan de kassa van het Energiehuis. De kassa van het Energiehuis is geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 21.00 uur (alleen betaling via PIN mogelijk). Op de dag van het concert kan er niet aan de deur worden gekocht.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?