share

Leerlingen ToBe Dans bezoeken voorstelling in Schouwburg Kunstmin

De groep Kinderballet 7-9 jaar bracht afgelopen vrijdag 27 januari een bezoek aan de voorstelling Sleeping Beauty van de Staatsopera van Tartarsan in Schouwburg Kunstmin.

De balletcursisten hebben het erg naar hun zin gehad! Docenten Lisa en Nathalie waren erbij om de groep te begeleiden. Daarnaast zijn ook enkele ouders aangeschoven om de mooie voorstelling te bekijken.

Als onderdeel van dans- en theatercursussen voor kinderen en jongeren, kiest ToBe ieder seizoen de leukste voorstellingen uit. De leerlingen bezoeken zo samen met hun groep en docent voorstellingen in Schouwburg Kunstmin. Het volgende voorstellingsbezoek staat gepland op zondag 19 februari. Dan bezoeken de JTS Speelleergroepen 6-7 jaar de voorstelling Onbekend Land. Verder dit seizoen staan nog de volgende voorstellingen op de planning: Pim en Pom op zondag 26 februari, Guerilla op vrijdag 10 maart, Adrenaline op zaterdag 11 maart, Ondersteboven op zondag 19 maart, De grote illusionist op 9 april, Joris en de Drakentemmers op 21 april, Loslopend Wild XL op zaterdag 29 april en Loslopend Wild XS zondag 30 april.

 

 

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?