share

Kom naar de Open Dag ToBe op zaterdag 27 januari

Wil je in het nieuwe jaar ‘iets’ doen op het gebied van Muziek, Theater, Dans of Kunst & Design, maar weet je nog niet precies wat? Kom dan op zaterdag 27 januari naar de Open Dagen bij ToBe in het Energiehuis. Kijk, luister en doe mee!

Tijdens deze dag zijn er proeflessen, instuiflessen, exposities en presentaties. Het programma is gratis toegankelijk voor iedereen en vooraf aanmelden is niet nodig. Start het nieuwe jaar bij ToBe!

Er is van alles te doen!
Voor de allerkleinsten 0-6 jaar zijn er meedoe lessen Muziek voor Baby’s, Muziek op Schoot, Muziek voor Peuters, M!N! Muziek, Peuterdans, Kleuterdans en Kunsthoppen voor Peuters en Kleuters. Tijdens de proefles  Kunsthoppen maak je kennis met dans, muziek en ga je tekenen en schilderen. Tip: trek iets makkelijks aan wat vies worden.

Voor kinderen van 6-12 jaar zijn er proeflessen/ instuiflessen Jeugdtheaterschool, Kunsthoppen, Kinder Atelier, Strip-en Gamestekenen, Instrument Klassen (gitaar, piano, keyboard, viool, contrabas, harp, zang, trompet en dwarsfluit) en Flamenco.

De jongeren van 12-20 jaar kunnen een proefles Jeugdtheater volgen of binnenlopen bij een instuifles Strip en Games Tekenen, GuitarGroup, SingingGroup, KeyboardGroep of Jongeren Atelier.

Dansstijlen Mix It Up 6-12 jaar
Maak kennis met 4 dansstijlen

Wil je verschillende dansstijlen uitproberen? Dan is dit echt iets voor jou! Je krijgt les in de stijlen Jazz, Hiphop, Ballet en Moderne dans. Docente Sophie Oversluizen maakt er een energieke workshop van en staat je achteraf graag te woord.
Zaterdag 27-01, 13.45-15.00 uur in lesruimte 102.

Klik HIER voor het programma op zaterdag 27 januari

Begin februari: start korte cursussen
De korte cursussen Dans, Muziek, Kunst & Design en Theater starten in de week van 5-10 februari in het Energiehuis, Dordrecht en De Viermaster in Papendrecht. Een korte cursus betstaat uit 10/15 lesweken. Op de jaarcursussen kun je instromen als nog plaats is.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?