share

Kom naar de Open Dag Muziek in Ridderkerk

Wil jij in het nieuwe jaar 'iets' doen met Muziek maar weet je nog niet precies wat? Kom dan zaterdag 27 januari naar de Open Dag van Muziekschool Ridderkerk in Het Plein, Koningsplein 3 in Ridderkerk. Kom kijken, luisteren en doe mee!

Concert voor Ukkepuk 0-5 jaar UITVERKOCHT
We beginnen de dag om 10.30 uur met een Concert voor Ukkepuk voor de allerkleinsten. Na dit concert is er tijd om vragen te stellen aan de docenten over de muziekcursussen voor kinderen van 0 t/m 5 jaar. Kaartjes kosten €6,00, kinderen t/m 7 jaar zijn gratis (wel kaartje kopen). Klik HIER voor meer informatie over het Concert voor Ukkepuk.

Open Dag 5-21 jaar
Om 12.00 uur start de Open Dag voor kinderen en jongeren van 5 – 21 jaar. Maak kennis met de lessen, de instrumenten en de docenten.
HIER vind je het complete rooster van de Open Dag Muziekschool Ridderkerk.

BEGIN FEBRUARI: START NIEUWE KORTE CURSUSSEN
In de week van maandag 5 – zaterdag 10 februari starten er nieuwe korte cursussen Muziek. Een korte cursus is een cursus van 10 en/of 15 lesweken. Inschrijven is al mogelijk. Ga hiervoor naar: MUZIEK    

PROEFLESSEN
Wist je dat het mogelijk is een gratis proefles te volgen bij jaarcursussen Muziek (cursussen van 36 weken) en in te stromen als er nog plek is? Aanmelden kan via de website, ga naar de gewenste cursus en gebruik de Proefles button.
  

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?