share

Kom naar de Is-dit-wat-voor-jou-weken 7 sept t/m 3 okt

Wil je vanaf september 2015 'iets' doen op het gebied van Dans, Kunst & Design, Theater of Muziek, maar weet je nog niet precies WAT? Kom dan van 7 september tot en met 3 oktober 2015 naar de vier Is-dit-wat-voor-jou-weken bij ToBe.

Tijdens deze vier weken ben je van harte welkom om te kijken of een les mee te doen en er zo achter te komen welke les, dag, groep, docent of tijdstip het beste bij jou past.
Kijken is altijd mogelijk, meedoen is afhankelijk van het aantal al ingeschreven cursisten en het aantal beschikbaren werkplekken.

Op www.tobe.nl/agenda staat per dag een rooster, zodat je precies weet welke les wanneer is. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Let op! Het kan voorkomen dat er op de dag zelf nog iets wijzigt in het rooster, kijk voordat je naar de les gaat nog even naar het rooster in de Agenda op de website.

week3: THEATER ma 21-09 t/m vr 25-09
In de onderstaande roosters staan de theaterlessen waar je aan kunt deelnemen in Dordrecht, Barendrecht en Ridderkerk. 

week 4: MUZIEK ma 28-09 t/m 03-10
In het onderstaande rooster kun je een of meerdere Muziekcursussen uitkiezen die jij graag wil uitproberen. Iedereen die zich al voor de cursus heeft ingeschreven krijgt voorrang. Bij volle groepen kan het dus zo zijn dat je alleen kunt kijken in de les.

week 1: DANS ma 07-09 t/m 12-09
Deze week was een succes met meer dan 150 deelnemers extra tijdens de lessen!
Is-DANS-wat-voor-jou-week DORDRECHT

week 2: KUNST & DESIGN ma 14-09 t/m za 19-09

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?